16 Haziran 2009 Salı

sürpriz - surprise

Değerli dostlar bu hafta iki sürpriz cici satmış bulunmaktayım ve insanların yaptığım herhangi birşeyi beğenmelerinin ne kadar tatmin edici bir duygu olduğu tekrar dank ediyor. Önce sevgili Günsel daha birkaç hafta önce yaptığım ve pasajıma koymaya vakit bulamadığım bir çift küpeyi
sahiplendi. Heyecan içince kutusunu hazırladım (tabii ki de el yapımı) Teslim ettiğimde ise coşkudan patlamak üzereydim. Sevgili Günsel bu yüzden bahçenizde çok kalamadık, affet. İkincisi ise sevgili Gülten, taa Adana'dan henüz pasajıma yüklediğim yüzüğü alıvermiş. İkinci bir şok ta orada yaşadım, bir günde 480 hit almış yüzüğüm ve anasayfada olmaya hak kazanmış. Onu da özenle paketleyip kargoya verdim bugün. o kadar heyecanlandım ki umarım adresi yanlış yazmamışımdır :) !!


Dear friends, this week I sold two goodies by surprise and that made me realize what a satisfying feeling was that someone actually liked something I made. First dear Günsel owned a pair of earrings which I made weeks ago but never had the chance to put on my e-shop. I prepared thier box with excitement (hand made of course) When I finally delivered it I was about to explode. dear Günsel, that's why we couldn't stay longer, forgive us. The second is dear Gülten, she bought a ring made by me just after I uploaded it on my e-shop. This was my second shock cause there said my ring had 480 hits in a day and gained the right to be on the first page. I made the package, again with care and posted it today. I was so excited, I hope I didn't write the address wrong :) !!


2 yorum:

  1. Tebrikler Kumru'cum :) İnşallah daha çok heyecanlar ve coşkular yaşarsın böyle.. Bu arada masa örtüsünü hatırlıyorum desem?

    YanıtlaSil
  2. ehehe, masa örtüsü :) çok sağol tebrikler için, amiiin diyelim :)

    YanıtlaSil