22 Ağustos 2009 Cumartesi

T-shirt design " The Rocket"

Arkadaşlar threadless sitesinin bir yarışması için yaptım, konu çocukluk. Uzaya gitmek veya rokete binmek pek çok çocuğunu rüyasıdır. Belki bazılarıız TenTen'in uzay macerasını ya da Saint Exupery'nin Küçük Prens'ini hatırlar. Bu hikayeler uzay hakkındaki tuhaf ama aynı zamanda tutkulu duygularımızı beslemiştir. Artı, kim bulutların üstünde yaşamak istemez ki? Hiç uçağa binmemiş bulutların üstünün gerçekte nasıl göründüğünü bilmemişlerimiz bile eninde sonunda bu rüyayı kurarlar. ben bu rüyayı Jack ve Fasulye Ağacı'nı okuduktan sonra kurmuştum. Canım bulutların üzerine çıkan birşeye tırmanmayı çok fena istiyordu. ne yazık ki İstanbul gibi bir metropolde ağaca tırmanmak bile neredeyse imkansız. Bu imkansız rüya içimde hala yaşıyor :)

It's a magical dream of many children to go to space or at least to be in a rocket! Perhaps many of you would remember the space adventure of "TinTin" or "Le Petit Prince" of genius Saint Exupery, all nourish the strange yet passionate feelings about space. In addition who wouldn't love to live up on the clouds? even if some of us never took a plane and saw what it actually looks like above the clouds, will dream about it eventually. My first dream about it was when I read "jack and the beanstalk". I wanted to climb anything above the clouds really bad. Unfortunately I grew up in a metropolitan city called Istanbul where it's almost impossible to climb even a tree! that impossible dream still lives inside me.


Bu da bu duygulardan yola çıkarak tasarladığım t-shirt. Bir hafta boyunca oylanacak. Eğer yeterli oy alabilirse basılma şansı olacak. eğer beğendiyseniz oylamaktan çekinmeyin. Bu arada başka t-shirtler de var ( o kadar da bencil değilim:) kendi işimin linkini veriyorum, artık oradan kaptırırsınız :) hepinize iyi haftasonları!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder