7 Mayıs 2009 Perşembe

Flickr Seçkileri - Flickr Picks

herkese merhabaa, en son küpe setlerimi satışa açtığımı duyurmuştum. Neticesinde Flickr fotograf sitesine de setlerin bir kısmını ekledim. hatta blogumun kenarında widget'ı görebilirsiniz. hepsini tek tek bloguma eklemeyi beklemektense flickr'a yuklemek daha kolay geldi. tabii bu arada üye oldugum şahane gruplarda muhteşem fikirler gördüm. bunları da birleştirip zaman zaman sizlerle paylaşmaya karar verdim.
hello all, I anonunced that I made available my earring for sale. So I decşded to put the pictures on flickr, this way is easier than to put allof my earrings here one by one (in time I will do it) So I am a member of different groups in flickr and I decided to put also other peoples excellent works here.



resimlerin altında kullanıcı isimleri var, yanisi eger bu isimleri arama yaparken "flicker members" seçeneğini seçerek aratırsanız, kişinin sayfasına erişirsiniz. ya da diğer bir yol, örnekse rose&pearls kullanıcısın adını flickr adresine ekliyorsunuz ve voila', dolayısıyla adresi www.flickr.com/rosesandpearls oluyor. Keza hepsi için aynı yöntem geçerli.
below the pictures there are the creators names, meaning if you search the names under the "flickr members" title in flickr, you get to see these peoples creations.

my earrings http://www.flickr.com/photos/98582948@N00/sets/72157617597570835/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder